Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag rekent op contractverlenging van Noussair Mazraoui

Ajax-trainer Erik ten Hag gaat ervan uit dat Noussair Mazraoui zijn contract bij Ajax zal gaan verlengen. Hij heeft namelijk een aflopende verbintenis.

“Noussair heeft zelf aangegeven dat hij zijn contract wil verlengen en ik ga uit van het goede van de mens”, laat Ten Hag weten aan De Telegraaf. Dat Mazraoui zaakwaarnemer Mustapha Nakhli heeft ingeruild voor Mino Raiola, doet daar volgens de coach niets aan af. In het recente verleden trokken onder meer diens cliënten Justin Kluivert en Brian Brobbey de deur van de Johan Cruijff Arena achter zich dicht. “Uiteindelijk is het de speler zelf die beslist of hij bijtekent.”

Mazraoui kampte de laatste jaren geregeld met blessureleed, maar is sterk aan het huidige seizoen begonnen. Na vier Eredivisie-duels staat de teller op twee assists en een treffer. Daarmee houdt hij Devyne Rensch voorlopig achter zich in de pikorde.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.