Voetbal4u.com

Champions League Zlatan Ibrahimovic mist CL-treffen met Liverpool

AC Milan kan morgen geen beroep doen op haar sterspeler Zlatan Ibrahimovic. Hij heeft namelijk nog teveel last van een achillespeesblessure. Dat melden diverse bronnen over de spits.

Voor AC Milan is de absentie van de aanvaller een flinke domper. De Serie A-club keert na acht jaar afwezigheid terug op het grootste Europese podium. De Rossoneri eindigden vorig seizoen als tweede op de ranglijst, achter stadsgenoot Internazionale.

Ook voor Zlatan zelf is zijn ontbreken een tegenvaller. De oud-Ajacied speelde op 22 november 2017 zijn laatste Champions League-duel, in dienst van Manchester United. Warme herinneringen zal Ibra daar niet aan koesteren: er werd met 1-0 verloren van FC Basel en zijn bijdrage bleef bespaard tot vijftien minuten.

Afgelopen weekend kon Ibrahimovic nog wél juichen. In het met 2-0 gewonnen thuisduel van AC Milan tegen SS Lazio kwam hij een half uur voor tijd binnen de lijnen en nam hij de tweede treffer van zijn ploeg voor zijn rekening. Het was zijn eerste doelpunt dit seizoen, omdat hij tot dusver in de lappenmand zat. AC Milan staat bij haar Champions League-terugkeer overigens voor een lastige taak. Naast Liverpool treft het team van coach Stefano Pioli in groep B ook Atlético Madrid en FC Porto.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.