Voetbal4u.com

Eredivisie BREKEND: Maarten Stekelenburg niet inzetbaar voor Ajax

Ajax speelt straks om 21.00 uur tegen Sporting Portugal en ze zullen niet kunnen beschikken over Maarten Stekelenburg. Ondanks dat trainer Erik ten Hag dinsdag nog stelde dat de 38-jarige sluitpost ‘fit en helemaal hersteld’ was, moet hij nu toch afhaken.

Ajax Showtime kwam met dit nieuws aan het begin van de avond en is inmiddels bevestigd door onder meer het Algemeen Dagblad en de NOS. Vanwege liesklachten ontbrak de ervaren goalie afgelopen weekend tijdens het uitduel met PEC Zwolle (0-2). Hij leek op tijd hersteld en reisde af met de selectie naar de Portugese hoofdstad. Op de wedstrijddag blijkt nu dat hij toch niet voldoende hersteld is van de kwetsuur.

Stekelenburg zal vermoedelijk vervangen worden door Remko Pasveer, die in Zwolle ook de plek onder de lat innam. Vermoedelijk zal Lisandro Martínez wel zijn rentree maken in de ploeg van Ten Hag. De verwachting is dat zijn landgenoot Nicolás Tagliafico op de bank plaatsneemt, Daley Blind krijgt als linksback de voorkeur.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.