Voetbal4u.com

Eredivisie Lisandro Martinez zet krabbel onder contract tot 2025

Ajax is erin geslaagd om het contract van Lisandro Martinez te verlengen. De Argentijn staat nu tot medio 2025 onder contract bij de Amsterdammers. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant onthult: “Lisandro Martínez (23) verlengt zijn contract bij Ajax tot de zomer van 2025. Directeur voetbalzaken Marc Overmars liet eerder al doorschemeren dat een akkoord binnen handbereik lag, maar inmiddels is er overeenstemming.” Zaakwaarnemer Steinar Dietz van Essel Sports bevestigt desgevraagd: “We zijn er op hoofdlijnen uit met de club. Lisandro is nog niet klaar bij Ajax.”

In 2019 sorteerden de Amsterdammers met de komst van Martínez voor op een eventueel vertrek van Nicolás Tagliafico. “De linksbenige verdediger kwam in Amsterdam beter tot zijn recht in het hart van de verdediging dan als linksback, maar kan ook controlerend op het middenveld spelen. Martínez stond tot de zomer van 2023 onder contract bij Ajax, dat een optie had om te verlengen tot de zomer van 2024. Uiteindelijk komt daar dus nog een jaar bij. Met de nieuwe verbintenis gaat een salarisverhoging gepaard.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.