Voetbal4u.com

Eredivisie Nieuwe recordtransfer op komst voor Ajax

Ajax wist woensdag Sporting Portugal op fraaie wijze met 1-5 aan de kant te zetten en Antony speelde een geweldige wedstrijd. Door de buitenlandse roddelmedia wordt er gelijk weer gespeculeerd over een transfer, aan het einde van het huidige seizoen weliswaar, in de zomer van 2022 dus. Maar hoeveel zou Antony moeten kosten als hij dit niveau doortrekt?

Meer dan de 86 miljoen euro die FC Barcelona overmaakte voor Frenkie de Jong, oftewel: het transferrecord van Ajax? Het zou natuurlijk kunnen, al transfereerde De Jong natuurlijk voordat het coronavirus toesloeg. Op dit moment ziet het algemene transferklimaat er wat anders uit.

De marktwaarde van Antony wordt in ieder geval geschat op 25 miljoen euro, maar het kan niet anders dan dat die gaat stijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.