Voetbal4u.com

Engeland Opnieuw flinke teleurstelling voor Donny van de Beek

Donny van de Beek is bezig aan zijn tweede seizoen als speler van Manchester United en de middenvelder moet het vooral doen met een reserverol. Hij hoopt op verandering maar of dit er gaat komen is maar zeer de vraag.

Zijn concurrent Bruno Fernandes lijkt namelijk een nieuw contract te gaan ondertekenen, zo schrijft The Mirror. De nieuwe verbintenis van de Portugese middenvelder zou lopen tot medio 2026, waardoor het voor Van de Beek steeds ingewikkelder lijkt te zijn om een basisplaats te bemachtigen.

Fernandes doet het sinds zijn komst al uitstekend bij Manchester United. De aanvaller middenvelder zou daarom in de belangstelling staan van Real Madrid en Barcelona, maar met de contractverlenging lijkt de Engelse topclub zijn langere verblijf veilig te stellen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.