Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Financieel struikelblok om nieuw contract Noussair Mazraoui’

Ajax wil graag het contract van Noussair Mazraoui verlengen alleen zijn er nog geen handtekeningen gezet. En dat komt omdat er een financieel struikelblok is.

Aan Voetbal International vertelt hij: “Het duurt langer dan ik dacht. Maar dat komt ook doordat ik een tijdje zonder zaakwaarnemer zat. Sinds kort heb ik Mino Raiola als zaakwaarnemer en de gesprekken kunnen nu met hem verder worden opgepakt.”

Het is vooral een financieel verhaal: “Dat is zeker een onderwerp, dat klopt. Ik doe er niet geheimzinnig over. Als je als speler zeventien jaar bij een club speelt, wil je op alle vlakken een bepaalde waardering voelen. Dat betreft dan ook het financiële verhaal. Als de voorwaarden goed zijn, is het akkoord, en zijn we er zo uit. Maar zolang we nog niet op dat punt zijn aanbeland, weet je gewoon niet wat de toekomst brengt. Daar zijn zo veel voorbeelden van. Maar iedereen weet mijn gevoel bij Ajax. Ik hou van de club, ik hou van de supporters, ik hou van alle mensen hier. Dat staat ook los van mijn contractsituatie.”

Raiola heeft natuurlijk een bepaalde reputatie… “Ik kan niet over andere spelers oordelen, ik kijk alleen naar mezelf en wat ik wil richting de toekomst. Dat telt, welke zaakwaarnemer ook mijn zaken doet. Marc Overmars weet dat ik bij Mino Raiola zit en hij weet dat ik graag wil blijven. Zo sta ik erin, de rest laat ik aan hen over.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.