Voetbal4u.com

Engeland ‘Noa Lang staat voor megatransfer naar Arsenal’

Noa Lang zou voor een stunttransfer naar Arsenal staan. Met dit nieuws pakt het Engelse medium The Sun uit.

De oud-Ajacied speelde vorige week een goede wedstrijd voor zijn werkgever tegen Paris Saint-Germain in de Champions League en naar verluidt zijn de scouts van de Gunners helemaal overtuigd. Zij zouden groen licht hebben gegeven voor een bod van ongeveer 25 miljoen euro voor de handtekening van Lang.

In het seizoen 2020-2021 speelde de 22-jarige aanvaller op huurbasis voor Club Brugge, maar in de afgelopen zomer maakte Blauw-Zwart 6 miljoen euro over op de rekening van Ajax conform de verplichte koopoptie. De Belgen kunnen echter razendsnel veel winst maken op hun pareltje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *