Voetbal4u.com

Spanje ‘Barca-selectie is matig, Frenkie en Memphis zijn uitzonderingen’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

De selectie van FC Barcelona is niet meer wat het enige jaren geleden was. En dat beaamt ook trainer Ronald Koeman en krijgt daarbij bijval van het medium Don Balon.

Volgens het Spaanse dagblad maakte de balans op van de afgelopen transferperiodes en kwam tot de conclusie dat Ronald Koeman vrij weinig aan de huidige prestaties van Barcelona kan doen. Volgens de krant zijn er maar twee spelers van de afgelopen jaren écht een succes.

De transfers van de Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay zijn tot nu toe een absolute meerwaarde gebleken. Het Oranje-duo staat dit seizoen steevast in de basis van Ronald Koeman, in tegenstelling tot tegenvallende aankopen zoals Philippe Coutinho, Ousmane Dembélé en Antoine Griezmann. Dezelfde conclusie wordt (nu al) getrokken over Luuk de Jong.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *