Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘FC Barcelona maakt geen kans bij Ajax’

Het ziet er slecht uit voor trainer Ronald Koeman bij Barcelona en een ontslag dreigt voor hem. Als vervanger hebben de Catalanen Erik ten Hag op het oog maar ze zullen geen kans voor hem maken. Dit weet journalist Johan Inan te melden in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

“Ten Hag geeft zijn visitekaartje steeds nadrukkelijker af”, zegt de Ajax-watcher. “Als Barcelona hem nu probeert te halen, mochten ze van Koeman af willen, dan maken ze niet veel kans. Ten Hag wil het seizoen bij Ajax afmaken.”

Waar liggen de ambities van de coach? In de Premier League? De Bundesliga? “Ten Hag haalt de ambitie uit de uitdaging. Hij voelde dit seizoen ook dat hij kon voortborduren op dit team bij Ajax. Dat er iets groeit. Als er weer drie bepalende spelers weg waren gegaan, dan was die keuze misschien anders geweest. Dat zal hij in buitenland ook zoeken. Al heeft hij wat met de Duitse competitie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.