Voetbal4u.com

Eredivisie Fortuna-coach Sjors Ultee: ‘Ajax is de wereldtop’

Ajax won gisteren met 0-5 op bezoek bij Fortuna Sittard. Weer een grote uitslag en dit is de zoveelste van het seizoen. Fortuna-coach Sjors Ultee is zwaar onder de indruk van de Amsterdammers.

Voor de camera van ESPN zegt hij namelijk: “Ajax is wereldtop. Niet eens de top van Nederland, maar de wereldtop. Ze speelden ook nog eens in de beste opstelling. Dan weet je dat het lastig is. Je probeert je huid zo duur mogelijk te verkopen en de schade te beperken.”

Ultee gaat verder: “Ik denk dat weinig clubs in Nederland Ajax goed partij kunnen bieden. Als de bank had gespeeld, had er nog een heel goed elftal gestaan. Mensen zeggen: je moet ze aanpakken, maar het gaat zo snel. Als de bal bij een speler aankomt, is hij alweer weg… Tja.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.