Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Lionel Messi heeft alles verbloemd bij Barcelona’

Hiet ging al jaren niet lekker bij FC Barcelona maar nu Lionel Messi weg is lijkt het schip helemaal te zinken. De Argentijn verruilde Barca deze zomer voor een avontuur bij Paris Saint-Germain.

In een interview met Voetbal International zegt oefenmeester Ronald Koeman: “Lionel Messi heeft alles verbloemd. Hij was zó goed en hij wón. Natuurlijk had hij goede spelers om zich heen, maar hij maakte het verschil. Door hem lijkt iedereen beter dan hij is. Dit is geen kritiek, maar een constatering.”

De coach moest een paar keer met zijn ogen knipperen: “Ik wist wel hoe goed hij is, maar toch is het mooi het dagelijks van dichtbij te zien. Alles wat je een voetballer zou willen leren, in het herkennen van situaties, in de aannames van de bal onder druk, in de balsnelheid, in het afwerken; bij Messi is alles een 10. Niet normaal, niet nor-maal!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.