Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Lionel Messi krijgt nieuwe tik te verwerken bij PSG

Het huwelijk tussen Lionel Messi en Paris Saint-Germain is vooralsnog geen sprookje te noemen. De superster maakte nog geen doelpunt en werd vorige week nog vroegtijdig gewisseld tegen Lyon. Ook miste hij de wedstrijd gisteren tegen FC Metz vanwege een blessure.

Messi haalde immers de 20-koppige selectie voor die wedstrijd niet, omdat hij een kneuzing in de linkerknie opgelopen heeft. Dat werd bevestigd door een MRI-scan. De verwachting is dat hij daardoor ook de match van komend weekend tegen Montpellier zal missen.

Ook Marco Verratti en Sergio Ramos zijn nog steeds afwezig bij de Parijzenaars. Verratti wist woensdag wel de individuele looptrainingen te hervatten en nadert dus zijn terugkeer. Wanneer Ramos terug beschikbaar zal zijn, is nog steeds koffiedik kijken. De ervaren Spanjaard, die in de zomer met veel bombarie weggekaapt werd bij Real Madrid maar nog niet in actie kwam, blijft individueel trainen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *