Voetbal4u.com

Eredivisie Sven van Beek: ‘Kan Feyenoord niveau nog steeds aan’

Sven van Beek kwam vele jaren uit voor Feyenoord maar staat inmiddels onder contract bij SC Heerenveen. Hij keerde gisteren terug in de Kuip en verloor met 3-1.

Vorig jaar speelde hij namens Willem II ook al tegen Feyenoord. “Ik heb die wedstrijd echt op het randje gespeeld. Ik kwam in duels terecht waarvan je later denkt: die had ik beter niet kunnen pakken. Maar ja, je wilt je toch graag laten zien”, legt Van Beek uit aan het Friesch Dagblad.

“Ik denk nog steeds dat ik het niveau van Feyenoord aan kan. Ik denk dat ik dat bij Heerenveen wel laat zien. Maar wraakgevoelens? Welnee! Ik heb er een prachtige tijd gehad”, benadrukt Van Beek (27) tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.