Voetbal4u.com

Engeland ‘Virgil van Dijk is niet beste verdediger van Engeland’

Volgens vele mensen is Virgil van Dijk de beste verdediger van de Premier League maar volgens Rio Ferdinand is dit niet zo. De voormalig topverdediger van  Manchester United heeft er een andere mening over.

Hij noemt namelijk Antonio Rüdiger. “Sinds Thomas Tuchel de manager van Chelsea is, geldt hij voor mij als de beste centrumverdediger. De verschillen met Rúben Dias zijn niet groot, maar ik vindt dat Rüdiger een grote impact op zijn team heeft. Dat was onder Frank Lampard zeker niet het geval. Het is duidelijk dat hij niet in de smaak viel bij Frank. Er waren zelfs geruchten dat ze hem wilden verkopen”, weet Ferdinand nog, in gesprek met Vibe with Five.

De zware knieblessure van Van Dijk is voor Ferdinand reden om de Nederlander nu niet te noemen. “De afgelopen jaren was Van Dijk de man bij Liverpool. Zeker als hij helemaal fit is. Hij heeft ook een geweldige impact gehad op zijn team. Zeker als we over de afgelopen seizoenen van de Premier League kijken naar alle centrumverdedigers.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *