Voetbal4u.com

Spanje ‘Gerard Pique maakt gehakt van Ronald Koeman’

Het ziet Ronald Koeman niet mee bij FC Barcelona. Hij speelde gisteren gelijk tegen Cadiz en Frenkie de Jomg ging er met rood af. Na afloop ging mandekker Pique ook nog eens los tegenover de Spaanse pers.

De ervaren centrale verdediger sprak de eerdere woorden van Koeman keihard tegen. Koeman verklaarde tegenover de pers dat het spelersmateriaal niet goed genoeg was om mee te doen om de Spaanse landstitel en andere prijzen. Piqué is het daar niet mee eens.

‘We zullen uiteindelijk mee doen, daar ben ik van overtuigd’, zei hij tegen Spaanse media. ‘Ik draag het Barcelona-shirt niet om tweede of derde te worden. Wij doen mee om kampioenschappen.’

De mindere periode maakt voor Piqué geen verschil. ‘Ik ben er van overtuigd dat we, ondanks de slechte start, aan het einde van de rit gewoon meedoen om het landskampioenschap. Het team is er klaar voor.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.