Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Paris Saint-Germain geeft Lionel Messi duidelijk signaal’

Lionel Messi tekende deze zomer een contract bij Paris Saint-Germain. Hoewel hij de ster bij Barcelona was wil niet automatisch zeggen dat hij dit ook bij de Franse grootmacht is.

Na het binnenhalen van Messi heeft het bestuur van Paris Saint-Germain een nieuwe missie: het contract van Kylian Mbappé verlengen. De 22-jarige Fransman heeft nog een contract tot de zomer van 2022. Vanaf januari mag hij dus met geïnteresseerde clubs praten.

Mbappé leek in de slotweek van de transfermarkt al op weg naar Real Madrid. De Madrilenen konden echter geen overeenkomst bereiken met PSG. De Fransen hebben de hoop dus nog steeds niet opgegeven, en dat merkt ook Messi.

De Argentijnse ster was bij FC Barcelona gewend dat het hele team in dienst van hem speelde, maar de rollen lijken nu omgedraaid. Engelse pers verzekeren ervan dat PSG er alles aan wil doen om Mbappé te behouden en dat zelfs Messi daarvoor een knieval moet maken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.