Voetbal4u.com

Eredivisie André Onana: ‘Natuurlijk sta ik open voor een nieuw contract bij Ajax’

Andre Onana sluit een nieuw contract bij Ajax niet uit. Dit zegt de doelman in een gesprek met de Telegraaf.

“Ik heb met Edwin, Marc en Erik ten Hag een geweldige relatie. Maar het is niet in mijn handen”, aldus Onana. “Een nieuw contract met een gelimiteerde transfersom? Alles is bespreekbaar. Ajax moet datgene doen, dat goed is voor Ajax. Natuurlijk sta ik nog open voor een nieuw contract.”

De doelman staat echter ook volop in de belangstelling van buitenlandse clubs. “Ik kon naar Olympique Lyon, heb ook veel gesprekken gevoerd met Peter Bosz en voor mij is het een eer dat zo’n club me wilde contracteren. Helaas konden we uiteindelijk niet tot een akkoord komen”, zo geeft hij aan. “Hetzelfde geldt voor OGC Nice. Er zijn vijftien clubs die me in de zomer van 2022 transfervrij willen hebben.”

De geruchten dat Onana al akkoord zou zijn met een andere club kloppen niet. “Het is toch logisch dat ik eerst Ajax de kans bied om het gesprek aan te gaan?”, reageert hij daarop. “Binnenkort komt Albert Botines naar Amsterdam en dan hoor ik het wel. Ik wil me alleen op mijn terugkeer focussen. Maar alles is mogelijk. Laten Ajax en mijn agent snel om tafel gaan en kijken wat er gebeurt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.