Voetbal4u.com

Eredivisie Antony voor het eerst opgeroepen voor het grote Brazilie

Ajax-flitser Antony is voor de eerste maal opgeroepen voor de nationale ploeg van Brazilie. De aanvaller ziet zijn uitstekende vorm bij Ajax bekroond worden met een plek in de Seleção.

Brazilië speelt komende maand interlands tegen Venezuela, Colombia en Uruguay. Het zal echter wel betekenen dat hij normaal gesproken de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen van zaterdag 16 oktober zal moeten missen.

Tegenover De Telegraaf geeft Antony aan blij en vereerd te zijn. “Dit is erg emotioneel voor me, omdat ik deze droom al van jongs af aan had. Ik groeide op met de Seleçao, vol idolen die me inspireerden. Nu kan ik zeggen dat ik het ook gehaald heb”, aldus Antony. “De Olympische Spelen in Tokio waren en droom en deze selectie ligt in het verlengde daarvan. Ik wil mijn hele familie bedanken, die er net zo hard voor heeft gewerkt als ik en veel heeft opgegeven. De selectie voor de nationale ploeg van Brazilië is een onverklaarbaar gevoel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.