Voetbal4u.com

Eredivisie Telstar-trainingspak Van Gaal levert 3700 euro op

Telstar won gisteren met Louis van Gaal op de bank met 1-0 van Jong AZ. De verrichtingen van Van Gaal bij Telstar hadden echter voornamelijk als doel om geld op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. En dus ging uiteindelijk ook het trainingspak van de bondscoach onder de hamer.

“We hebben de afgelopen jaren de outfit van de Telstar-trainer altijd in de fanshop gehad. Daar is er niet eentje van verkocht. Toch denk ik dat die van Louis wel aftrek zal vinden”, stelde Telstar-voorzitter Pieter de Waard vrijdagmiddag nog in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Ik verwacht dat er tussen de 5000 en 10.000 op geboden zal worden.”

Uiteindelijk wisselde het trainingspak van Van Gaal voor een bedrag van 3700 euro van eigenaar. Ook de sweater en de regenjas van de Oranje-bondscoach gingen onder de hamer en leverden respectievelijk 1000 euro en 1300 euro op. Zo werd de vooraf gedroomde opbrengst van De Waard toch nog gehaald.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.