Voetbal4u.com

Champions League Miralem Pjanic mist Cl-treffen met Ajax

Midweeks speelt Ajax in de Champions League tegen Besiktas en de Turksen zullen aantreden zonder Miralem Pjanic. De van Barcelona gehuurde middenvelder viel vrijdagavond geblesseerd uit in het competitieduel met Altay.

“Ik denk niet dat Pjanic de wedstrijd tegen Ajax kan spelen”, stelt Besiktas-trainer Sergen Yalcin na de 2-1 nederlaag tegen Altay. Besiktas kampt momenteel met een overvolle ziekenboeg. Volgens Yalcin zullen er in ieder geval drie spelers weer terugkeren in de selectie voor het duel met Ajax.

“Michy Batshuayi en Cyle Larin halen de wedstrijd en Valentin Rosier was vandaag geschorst. Misschien dat Necip Uysal ook op tijd terugkeert”, aldus Yalcin, die stelt dat zijn team door alle blessures door een moeilijk proces gaat. “We zullen daar oplossingen voor moeten vinden.”

Ondanks de nederlaag van Besiktas tegen het gepromoveerde Altay was Yalcin niet ontevreden over het vertoonde spel. “We speelden niet slecht, maar we maakten simpele individuele fouten. In de tweede helft kregen we twee doelpunten tegen die nooit hadden mogen vallen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.