Voetbal4u.com

Italië Mohamed Ihattaren traint apart bij Sampdoria

Mohamed Ihattaren verruilde deze zomer PSV voor Juventus dat hem direct weer uitleende aan Sampdoria. Toch maakte de middenvelder nog niet zijn debuut.

En dat gaat voorlopig ook nog niet gebeuren, zo lijkt het. “Ik denk dat hij eind deze maand weer volle bak mee kan trainen met de groep”, vertelt Gazzetta dello Sport-journalist Filippo Grimaldi aan de NOS. “En van daaruit kan hij vervolgens toewerken naar zijn debuut.”

Om fit te worden traint Ihattaren dus nog apart van de selectie. “Ik heb hem nog niet zien spelen, maar van zijn teamgenoten heb ik gehoord dat zijn bereidheid op de training groot is. Ik denk ook dat hij een hele goede heeft aan de ervaren aanvallers Fabio Quagliarella (38, red.) en Francesco Caputo (34, red.). Zij hebben de menselijke kwaliteiten om hem samen met de trainer te laten groeien. Het talent van Ihattaren is bekend. Het is nu zaak dat hij zijn kansen grijpt bij Sampdoria, zodat hij zich vervolgens ook bij Juventus kan bewijzen”, aldus Grimaldi tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.