Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax al het Bayern Munchen van Nederland’

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax denkt niet dat de Amsterdammers ‘het Bayern Munchen van Nederland’ gaat worden maar daar denkt onderzoeksdocent Job Gulikers van de Hogeschool Arnhem Nijmegen anders over.

“Dan hebben we nieuws voor hem. Dat is financieel gezien al zo wanneer je kijkt naar het verschil in omzet en personeelskosten tussen Bayern en naaste belager Dortmund en dit vervolgens vergelijkt met het verschil tussen Ajax en PSV”, vertelt Guilkers aan Voetbal International.

Onderzoek laat zien dat ‘het verschil tussen Ajax en de achtervolgers de laatste jaren steeds groter is geworden, en dat alle voorwaarden aanwezig zijn om het gat in de komende jaren nog verder te vergroten.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *