Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik geloof niet in de onschuld van Andre Onana’

Wanneer de dopingschorsing van Andre Onana in november afloopt dan zou hij weer kunnen spelen als de Amsterdammers Borussia Dortmund treffen in de Champions League. Zowel Mike Verweij als Valentijn Driessen zou de Kameroener straks wel weer opstellen, zo vertellen ze in de podcast Kick Off.

Waar de heren het níét over eens zijn, is de vraag of Onana écht niet wist dat hij verboden middelen nam destijds. Verweij gelooft hem, Driessen niet. “Misschien was hij iets te zwaar en wilde hij afvallen”, stelt Driessen. “Het is natuurlijk een grote sterke beer. Misschien was er net iets te veel vocht, dan kan een vochtafdrijver helpen.”

“Ik steek voor geen enkele voetballer mijn handen in het vuur hoor, trouwens. Ze komen ook altijd met verhalen, de ene nog mooier dan de ander. Ik vond dit van Onana ook een geweldig verhaal”, doelt hij op de uitleg dat het plaspillen van zijn zwangere vrouw waren, terwijl Onana dacht dat het een aspirientje tegen de hoofdpijn was.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.