Voetbal4u.com

Eredivisie Arne Slot vertelt wat ‘de volgende stap’ met Feyenoord is

Arne Slot is de gevierde man bij Feyenoord. Sinds zijn komst naar Rotterdam is de sfeer uitstekend en lijken de Rotterdammers boven zichzelf uit te stijgen.

In De Telegraaf gaat Slot in op de vraag in hoeverre data en statistieken belangrijk zijn voor hem, bijvoorbeeld met het oog op rouleren voor de fitheid van de spelers. “Het is ook gewoon belangrijk dat spelers zich goed voelen. Dan voelen zij de vermoeidheid ook minder.”

Betreft fitheid luistert Slot vooral naar zijn medische staf. “Ze kunnen wél advies geven over hoe lang een speler zou moeten spelen.” De coach zal ‘alleen afwijken van dat advies als hij het écht nodig acht’. Tot slot ziet Slot ondanks de zegereeks nog voldoende verbeter- en speerpunten. “De volgende stap is nog dominanter spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.