Voetbal4u.com

Jupiler League ‘AC Milan sprak al met management van Noa Lang’

AC Milan is concreet geinteresseerd in Club Brugge-aanvaller Noa Lang. Hier maakt het medium La Gazzetta dello Sport vandaag melding van. De roze sportkrant weet dat de Rossoneri zelfs al contact hebben opgenomen met het management van Lang, die door bondscoach Louis van Gaal voor het eerst is opgeroepen voor het Nederlands elftal.

Milan zal wel diep in de buidel moeten tasten wil het de oud-Ajacied losweken bij Club Brugge. Hij verlengde vorige maand zijn contract tot medio 2025.

La Gazzetta schat de marktwaarde van Lang dan ook op ongeveer veertig miljoen euro. Bovendien zitten er meer clubs achter de aanvaller van de Belgische kampioen aan. Onder meer vanuit de Premier League, en met name van Arsenal, is er interesse.

Lang maakte dit seizoen onder meer indruk in het Champions League-duels met Paris Saint-Germain (1-1) en RB Leipzig (1-2 winst). Na dertien officiële duels staat de teller op vier goals en vier assists. Hij kan zijn debuut maken voor Oranje in de WK-kwalificatieduels met Letland (vrijdag) en Gibraltar (maandag).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.