Voetbal4u.com

Duitsland ‘Borussia Dortmund wil salaris Erling Haaland verdubbelen’

Borussia Dortmund wil alles op alles zetten om ook volgend seizoen voor goalgetter Erling Haaland te kunnen beschikken. De Duitse topclub weet dat de spits begeerd wordt door de internationale top en hoopt een stokje te steken voor een transfer.

Bild weet dat Haaland momenteel voor acht miljoen euro per jaar op de loonlijst staat. Volgens de Duitse krant is de club bereid dat te verhogen naar ruim vijftien miljoen euro.

De momenteel lichtgeblesseerde Noor staat al maanden op de radar van Real Madrid, Manchester City, Liverpool en Paris Saint-Germain. Laatstgenoemde club wil Haaland naar de Ligue 1 halen als Kylian Mbappé definitief vertrekt naar Real Madrid. Het contract van Mbappé loopt komend jaar zomer af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.