Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax haalt toekomstige topspits naar Amsterdam’

Ajax is geinteresseerd in de achtienjarige spits Ricardo Pepi en de interesse volgens het medium Transfermarkt.nl is die interesse serieus. Maar het medium weet ook te melden dat er meer kapers op de kust van zijn voor hem.

Vorige week konden we al lezen dat Ajax zeer gecharmeerd is van de achttienjarige spits. Op dit moment is hij nog speler van FC Dallas, maar met dertien goals in 27 MLS-wedstrijden maakt hij dit seizoen een fantastische ontwikkeling door. Vanuit Amsterdam zou men dus willen doorpakken.

Inmiddels is duidelijk dat Ajax concurrentie heeft van Bayern München, VfL Wolfsburg en Sampdoria. De nieuwe club van Pepi moet wel de portemonnee trekken. FC Dallas zou ruim tien miljoen euro op tafel willen zien voor zijn handtekening.

Naar verluidt is Ajax een serieuze optie voor Pepi. De club heeft een vacature voor de spitspositie en Ajax staat erom bekend dat talenten ook echt een kans krijgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.