Voetbal4u.com

‘Vind het wel fijn bij Feyenoord ja, maar beslis daar niet alleen over’

Cyriel Dessers kwam op de valreep van de transferdeadline op huurbasis over van Genk naar Feyenoord en de spits voelt zich fijn in de Rotterdam. Ze hebben tevens een koopoptie op hem bedongen.

“Ik vind het wel fijn hier, ja”, zegt Dessers in gesprek met RTV Rijnmond. “Ik beslis daar niet alleen over, maar ik ben hier wel heel graag. Feyenoord is een fantastische club en Rotterdam is een prachtige stad. Dat is ook belangrijk voor vrienden en familie. Dus ik voel me wel goed hier.”

Feyenoord huurt Dessers tot het einde van het seizoen van KRC Genk. In België, waar John van den Brom de trainer is, was landgenoot Paul Onuachu zijn belangrijkste concurrent. “De trainer die mij heeft gehaald werd na vijf wedstrijden al ontslagen. Ik sukkelde ook met een blessure, daardoor heeft Onuachu zijn kans gekregen. Die heeft die absoluut gepakt, kunnen we wel zeggen. Het is jammer, maar ik ben ook ongelooflijk blij dat ik die stap heb kunnen maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *