Voetbal4u.com

Eredivisie Jordens Peters aan de slag als directeur van Roda JC

Oud-voetballer Jordens Peters heeft een nieuwe baan te pakken. Hij wordt namelijk algemeen directeur van de Limburgse club Roda JC.  Jordens stopte onlangs met voetballen.

Voorzitter Joop Janssen reageert op de website van Roda: “Jordens Peters is een charismatische oud-voetballer die het klappen van de zweep in een BVO goed kent. Daar hebben we in deze fase van de wederopbouw van de club ook behoefte aan. Hij deelt bovendien onze wens om een maatschappelijk verantwoorde volksclub te zijn, gedragen door de regio, met een gezonde sportieve ambitie. Na een gedegen wervingsproces, is de selectiecommissie overtuigd dat Jordens de juiste persoon is om onze club te leiden. Wij zijn blij dat we met hem een talentvolle manager en voetbalman in huis halen om onze organisatie verder te versterken.”

En Peters zelf: “Ik ben trots dat ik de mooie Roda-familie mag voorgaan in de verdere professionalisering van de club. Deze club heeft een geweldige historie en een geweldige toekomst voor de boeg. De potentie is bijzonder groot in deze regio. Ik kan niet wachten om samen met de medewerkers, sponsors en fans daar een groot succes van te maken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.