Voetbal4u.com

Eredivisie Maarten Stekelenburg dit seizoen niet meer in actie voor Ajax

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Ajax-doelman Maarten Stekelenburg komt dit seizoen niet meer in actie. De 39-jarige doelman moet namelijk een operatie ondergaan vanwege een lies en buikblessure.

“Ik moet aan mijn heup geopereerd worden om van mijn liesklachten af te komen. Daarna volgt een maandenlange revalidatie. Ik ga van het ene uiterste naar het andere. Toen ik in 2020 terugkwam bij Ajax had ik niet kunnen vermoeden dat ik hier als basisdoelman de dubbel zou winnen”, reageert Stekelenburg. “Ik had ook niet verwacht dat ik vervolgens met Oranje op het EK op doel zou staan. Ik stopte daarna als international om me volledig op Ajax te kunnen richten. En nu zit opeens mijn seizoen erop door deze blessure, daar baal ik vreselijk van.”

Trainer Erik ten Hag heeft nu nog de keuze uit Remko Pasveer en jonkies Jay Gorter en Charlie Setford, tenzij André Onana in genade aangenomen gaat worden. Mocht Ajax dat níét doen ‘speelt het Russische roulette’,Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *