Voetbal4u.com

Italië Ibrahimovic: ‘Wie kampioen wordt? Waar speelt Zlatan?’

Zlatan Ibrahimovic werd deze week 40 jaar oud en speelt nog steeds op topniveau. Aan vertrouwen geen gebrek bij de Zweedse vedette. Hij verwacht dat hij AC Milan dit seizoen eindelijk weer eens naar een hoofdprijs gaat leiden.

Het Italiaanse televisieprogramma Le Iene haalde Zlatan deze week voor de camera. Ibrahimovic sprak zijn titelambities bepaald niet onder stoelen of banken. “Wie er kampioen gaat worden dit jaar? Bij welke ploeg speelt Zlatan?”, vroeg hij zich hardop af. Nadat de presentator AC Milan antwoordde, luidde zijn antwoord: “Oké, dan gaat AC Milan kampioen worden.”

Zlatan kampt momenteel met een achillespeesblessure, maar verwacht snel zijn rentree te maken. “Ik voel me nog steeds fit en jong. Ik sta te trappelen om weer aan de slag te gaan. Mijn blessure is denk ik snel weer verholpen.” Ibrahimovic heeft deze week de tijd om aan zijn herstel te werken. De voetballerij zit namelijk in een interlandbreak.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.