Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV wrijft in handjes om Mohamed Ihattaren’

Mohamed Ihattaren is fit en de kans is groot dat hij volgende week zondag gaat debuteren voor Sampdoria. Dat weet clubwatcher Rik Elfrink te melden van het Eindhovens Dagblad.

“De periode bij PSV is na een transfer afgesloten en de eerste signalen uit Italië klonken in het begin van september hoopvol. Bij zijn presentatie zei Ihattaren vastberaden te zijn om zichzelf te laten zien en te slagen op het hoogste niveau”, opent Elfrink in de krant.

“PSV heeft daar alle belang bij, omdat er dan nog bedragen naar Eindhoven kunnen vloeien. De club heeft bij toekomstige transfersommen altijd recht op drie procent van het totaalbedrag, vanwege de langjarige opleiding van Ihattaren. Daarnaast worden bij goede prestaties onbekende geldsommen uitgekeerd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.