Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord krijgt in de winter een nieuwe kans op United-speler’

Feyenoord was afgelopen zomer dichtbij de komst van United-speler Amad Diallo maar een blessure gooide roet in het eten. De Rotterdammers sloegen vervolgens toe bij Arsenal en haalden Reiss Nelson op huurbasis naar de Eredivisie, maar eigenlijk was technisch directeur Frank Arnesen van plan om beide jonge vleugelspitsen op te pikken. Mogelijk krijgt hij een herkansing in de winterstop.

Diallo nadert volgens Fabrizio Romano namelijk volledige fitheid en kan deze maand al weer aansluiten bij de groepstraining van United. Valt hij vervolgens niet terug, dan behoort een tijdelijk vertrek bij de Red Devils alleszins tot de mogelijkheden… En het is niet onwaarschijnlijk dat Arnesen weer aan de telefoon zal hangen.

Nadat Diallo geblesseerd was geraakt in augustus zei de Deen: “We hebben er alles aan gedaan, het was rond, maar nu is hij zodanig geblesseerd dat hij niet kan komen. Soms is het leuk, zo’n transferwindow, en soms ook niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.