Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek naar Newcastle United’

De nieuwe club van Donny van de Beek zou zomaar eens Newcastle United kunnen worden. Hier maakt de journalist Nicolo Schira melding van. Bij Manchester United is de middenvelder al een hele tijd een reservespeler.

Newcastle United is voor 350 miljoen euro ingelijfd door een investeringsfonds uit Saudi-Arabië en de verwachting is dat de Magpies zich met een goedgevulde portemonnee op de winterse transfermarkt zullen melden. Misschien wordt Van de Beek wel hun eerste aanwinst.

Ook Juventus is echter in de markt voor de Oranje-kandidaat, aldus Schira. Federico Cherubini, directeur voetbalzaken bij
De Oude Dame, zou onlangs zelfs al een onderhoud hebben gehad met Guido Albers, de zaakwaarnemer van de hoofdrolspeler in dit verhaal. Naar verluidt wil de werkgever van onder meer Matthijs de Ligt Van de Beek in januari op huurbasis inlijven mét een (al dan niet verplichte) optie tot koop.

Gisteren bracht Manchester Evening News de oud-Ajacied al in verband met FC Barcelona, dat door de enorme schuld in Catalonië inventief te werk moet gaan. De Primera División-grootmacht zou daarom wel oren hebben naar de komst van, de relatief goedkope, Van de Beek.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.