Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil United-speler voor langere tijd gaan huren’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het gaat Feyenoord momenteel voor de wind. De prestaties zijn goed te noemen en de toekomst ziet er goed uit. Desondanks blijft de club vooruitkijken.

De Rotterdammers zijn van plan om zich in de winterstop weer te gaan roeren op de transfermarkt. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt heeft de club uit de havenstad nog altijd contact met Manchester United over de tijdelijke overname van Amad Diallo.

Technisch directeur Frank Arnesen probeerde de 20-jarige aanvaller in het voorseizoen al naar de Kuip gehouden, maar destijds lukte het niet om de overgang rond te krijgen. Naar verluidt hoopt Feyenoord hem alsnog voor een langere periode te huren, zodat hoofdtrainer Arne Slot een extra mogelijkheid in de voorhoede erbij krijgt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *