Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax heeft Andre Onana-beslissing al genomen’

Ajax lijkt definitief een streep te zetten door doelman Andre Onana. Volgens analist Ronald de Boer zijn er momenteel geen signalen dat hij weer in de goal gaat staan bij de Amsterdammers na zijn dopingschorsing van een jaar.

De voetbalanalist legt in Rondo uit: “Onana is overgeheveld naar het tweede elftal. Heitinga (trainer van Jong Ajax, red.) zegt: ‘Hij traint vast bij ons, dus hoeft niet naar 1′. Hij traint volle bak en John zegt dat hij ongelofelijk fit is. Hij is ook een voorbeeld. Ballenzakken dragen, hij voelt zich nergens te beroerd voor. Hij heeft een hele positieve uitstraling, dus dat is mooi.”

schluss is naar het eerste elftal’. Ik denk dat Ajax het gevoel heeft van: ‘We gaan hem voorlopig niet inzetten’. Maar dat kan natuurlijk veranderen. 4 november mag hij weer keepen, dus stel dat Ajax op 3 november punten verliest in de Champions League. Dan gaat dat de kop weer opsteken. Stel je voor dat hij je wel loodst naar de volgende ronde, dan is dat zoveel miljoen euro waard.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.