Voetbal4u.com

Spanje ‘Voorzitter vraagt Ronald Koeman om geen interviews meer te geven’

De leiding van FC Barcelona zou Ronald Koeman hebben aangegeven om geen interviews meer te geven. Dit weet het medium Marca te melden. En dat is dus de reden dat een optreden bij het programma van Johnny de Mol, HLF8, niet door kon gaan.

Volgens de redactie van dat programma stak Barcelona-voorzitter Joan Laporta een stokje voor deelname van Koeman aan HFL8, al deed de trainer dat af als ‘totale onzin’. Volgens MARCA, de grootste sportkrant van Spanje, heeft Laporta Koeman wel ‘geadviseerd’ om geen interviews te geven, zodat de spanning tussen de twee verminderd wordt.

Koeman heeft zich de afgelopen periode meermaals kritisch uitgelaten over Laporta, omdat hij zich door hem aan het lijntje gehouden voelde. Koeman heeft dat onder meer gezegd in zijn eigen documentaire Força Koeman, die door een aantal bestuursleden van Barcelona niet goed ontvangen is. Om de rust terug te brengen in Catalonië, is Koeman gevraagd om geen interviews te doen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.