Voetbal4u.com

Champions League Borussia Dortmund hoopt op Haaland tegen Ajax

Komende week speelt Borussia Dortmund in de Champions League tegen Ajax. En de Duitsers hopen dan te kunnen beschikken over topspits Erling Haaland.

Haaland is op de weg terug van een dijbeenblessure. “Erling wil heel graag, maar we moeten afwachten hoe het uitpakt. Ons spel verandert natuurlijk als hij er niet bij is. De laatste keer zonder hem, wonnen we. Het is duidelijk dat hij het team graag wil helpen.”

Duitse media meldden deze week dat Manuel Akanji, Emre Can, Giovanni Reyna en Gregor Kobel tegen Mainz waarschijnlijk weer kunnen spelen. “Mahmoud Dahoud is er sowieso niet bij, terwijl Thomas Meunier nog steeds problemen heeft met zijn teen. Voor Mats Hummels ziet het er redelijk goed uit.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.