Voetbal4u.com

Engeland ‘Donny van de Beek is keihard voorgelogen’

Donny van de Beek speelde dit seizoen nog maar een aantal wedstrijden voor Manchester United. En als hij speelde dan maakte hij weinig indruk. Hij was aan het begin van dit seizoen dicht bij een overgang naar Everton, terwijl er ook uit Spanje en Italië interesse was. Van de Beek moest echter bij United lbijven omdat trainer Ole Gunnar Solskjaer hem nodig had.

Ten minste, dat werd gezegd. Volgens oud-international Paul Ince is Van de Beek flink voorgelogen door de club en de Noorse trainer. “Hij heeft hem gewoon voorgelogen”, stelt Ince in
Kelly and Wrighty Show. “Als ik een topspeler van Ajax was, dan had ik meteen gevraagd hoeveel ik zou gaan spelen en wat mijn rol zou zijn.”

Dat is ook gebeurd, denkt Ince. “Dan heb je als manager twee keuzes: je kunt de waarheid vertellen of je kunt keihard liegen. Als je naar de situatie van Van de Beek kijkt, dan heeft hij Van de Beek niet de waarheid vertelt. Hij is nu een investering van veertig miljoen euro dat op de bank zit.”

Van de Beek was in de zomer dus dicht bij een overgang naar een andere club, maar daar werd dus een stokje voor gestoken. Aangezien de middenvelder al aangegeven heeft dat hij aan spelen wil toekomen, ook met oog op het aankomende WK in 2022, is de kans groot dat er voor de winterstop nog een gesprek gaat komen over de nabije toekomst van de oud-Ajacied.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.