Voetbal4u.com

Duitsland Joshua Zirkzee aast op terugkeer Bayern München

Joshua Zirkzee hoopt in de toekomst nog altijd te kunnen doorbreken bij Bayern Munchen. Zijn trainer Vincent Kompany bij Anderlecht geeft hem wel een kans daarop.

Zirkzee heeft al op vele plekken gevoetbald. Van de jeugd van ADO Den Haag en Feyenoord naar het grote Bayern München. Hier kreeg de jonge spits spitsentraining van Miroslav Klose en speelde hij samen met wereldsterren als Robert Lewandowski en Thomas Müller. Uiteindelijk werd hij verhuurd aan Parma en afgelopen zomer is hij neergestreken bij Anderlecht.

De trainer van Zirkzee Vincent Kompany vindt hem echter te goed voor de Belgische competitie. Zirkzee zelf was daar een beetje verbaasd over. “Dat hoorde ik eigenlijk vorige week pas. Maar als dat uit zijn mond komt, is het natuurlijk een enorm compliment. Je hebt voor elke trainer respect, maar voor iemand met zo’n staat van dienst net een beetje meer. Ik ben het overigens niet met hem eens dat ik te goed ben voor het Belgische voetbal. Ik denk dat niemand bij Jong Oranje te goed is voor de Belgische league”, aldus Zirkzee tegenover
Voetbal International.

Over een terugkeer naar Bayern München zegt hij: “Dat zou wel het mooiste zijn. Het hoofdstuk Bayern München is nog niet gesloten. Maar op dit moment ben ik daar niet mee bezig. De focus ligt nu op Jong Oranje en Anderlecht. Zoals ik al zei: er valt nog heel veel te winnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.