Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik ben niet geinteresseerd in Feyenoord, ik ben Ajacied’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Quincy Promes wordt door Louis van Gaal voorlopig niet meer opgeroepen voor Oranje. Dit vanwege de rechtszaak die tegen hem loopt. Toch geeft de aanvaller van Spartak Moskou niet op.

“Het is altijd moeilijk om weer in het Nederlands elftal te komen. De coach kan uit een grote selectie aan spelers kiezen. Ik heb de afgelopen zeven jaar vijftig wedstrijden gespeeld voor het nationale team. Als ik in goede vorm ben en weer opgeroepen word, ga ik. Het is als een extra bonus. Meneer Van Gaal kent mijn potentieel, maar ik ben momenteel gefocust op Spartak”, vertelt Promes op de website van zijn Russische werkgever.

Guus Til, door Spartak verhuurd aan Feyenoord, zit wél bij Oranje. Volgt Promes hem? “Nee, ik ben niet geïnteresseerd in Feyenoord omdat ik bij Ajax hoor. Als Guus tegen mijn Amsterdammers speelt, zal ik hem wel zien. Ik ben blij voor hem, maar waarom kon hij niet zo veel scoren voor Spartak? Of hij kon niet acclimatiseren, of hij kon zijn sterke punten niet goed gebruiken..”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *