Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Roger Schmidt weet wat PSV nodig heeft in titelstrijd’

Roger Schmidt staat voor belangrijke weken bij PSV. Ze staan op achterstand in de Eredivisie en Europees staan er een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. Het Algemeen Dagblad maakte de balans op bij de Eindhovenaren, die voor een belangrijke maand staan.

Het is volgens de krant duidelijk waar het PSV de afgelopen weken aan schort. “Voor PSV is het belangrijk om de effectiviteit van het begin van dit seizoen terug te vinden. Enerzijds om de kansen te benutten tegen ploegen die ruimte weggeven en anderzijds om stugge ploegen te verschalken. De kracht van dit PSV ligt vooral in het ontregelen van het spel van ploegen die willen domineren. Dat lukt niet altijd, maar het zijn wel de momenten waarop PSV in potentie kan verrassen.”

De krant stipt de belangrijke succesfactoren nog een keer aan: “Dat spits Eran Zahavi zijn scoringsdrift van het Israëlische nationale team meeneemt (goals tegen Schotland en Moldavië), is cruciaal voor goede prestaties. Net zoals de fitheid van Cody Gakpo, Noni Madueke en Mario Götze, drie andere doelpuntenmakers van eerder dit seizoen. Ibrahim Sangaré, André Ramalho en een goede Philipp Max zijn de andere ingrediënten die PSV succesvol kunnen maken en waarbij de rest zal moeten aanhaken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.