Voetbal4u.com

Engeland ‘Chelsea gaat zich in de winter melden voor Joao Felix’

Chelsea gaat in de winter een poging wagen om Joao Felix naar Londen te halen. Hier maken Spaanse media melding van. De Londenaren zien in de Portugese aanvaller van Atlético Madrid het ideale alternatief op het moment dat Erling Haaland niet haalbaar is.

João Felix werd voor 127 miljoen euro overgenomen door Atlético. Sinds zijn peperdure transfer vanuit Benfica, waar de aanvallende middenvelder annex aanvaller zijn jeugdopleiding genoot, zijn de beleidsbepalers van de landskampioen van Spanje nog niet overtuigd geraakt van de kwaliteiten van de aanvaller.

Dat geldt dus niet voor Chelsa, dat deze winter en anders in de zomer wel zaken zou willen doen. Volgens Spaanse media moet Atlético Madrid wel een verlies slikken voor de tegenvallende prestaties van de afgelopen twee jaar: de Londenaren zouden maximaal tachtig miljoen euro willen neertellen voor Felix.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.