Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sebastien Haller-transfer komt in een stroomversnelling’

Sebastien Haller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Borussia Dortmund. En misschien hebben de Duitsers hem wel eerder nodig dan gedacht. Hij moet de opvolger worden van Erling Haaland die de clubs voor het uitkiezen heeft.

Haaland staat zoals bekend in de belangstelling van zo’n beetje elke Europese topclub. Vooral Real Madrid en Manchester City werden de afgelopen maanden nadrukkelijk genoemd, maar ook Chelsea is Haaland allerminst vergeten.

De Londenaren kochten deze zomer Romelu Lukaku, maar de interesse in Haaland is daardoor niet verminderd. Volgens Engelse media willen de Londenaren deze winter een poging wagen om de Noorse spits los te weken bij Dortmund. Als dat gebeurt, zou ook City zich in het transfergeweld gaan melden.

Mocht Haaland vertrekken, dan komt Dortmund dus mogelijk uit bij Ajax voor de opvolger. Ajax-trainer Erik ten Hag vertelde al dat een geïnteresseerde club flink in de buidel moet tasten om de 27-jarige spits over te nemen. Haller heeft op dit moment een marktwaarde van zo’n 27 miljoen euro, de verwachting is echter dat hier wel een flinke zak geld bovenop moet om Haller los te weken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.