Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik weet dat Andre Onana ergens getekend heeft’

Journalist Valentijn Driessen weet het zeker. Andre Onana speelt na dit seizoen niet meer voor Ajax. De chef voetbal weet niet om welk team het gaat, maar stelt dat Onana ‘ongetwijfeld’ bij Internazionale heeft getekend.

Binnen Ajax vermoedt men dat de Kameroense doelman al zeker weet dat hij vertrekt uit Amsterdam. Driessen bevestigt dat in gesprek met Veronica Inside. “Mijn informatie is dat hij inderdaad heeft getekend bij een andere club. Ik kreeg niet door om welke club het gaat, maar dat zal ongetwijfeld Inter zijn. Die geruchten zijn namelijk zo sterk…”

“Onana heeft laten weten dat hij zou willen verlengen bij Ajax, maar Marc Overmars weet dat hij elders heeft getekend”, gaat Driessen verder. “Hij gaat dus absoluut niet verlengen.”

De journalist denkt wel dat Onana gaat keepen bij Ajax als hij is verlost van zijn dopingschorsing. ‘Dat zou ook volstrekt normaal zijn, want je betaalt hem gewoon. Hij wil niet bijtekenen, maar er zijn heel veel jongens die dat niet willen. Mazraoui wil ook niet bijtekenen en die wordt ook gewoon opgesteld”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.