Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet Noussair Mazraoui uit het team zetten’

Noussair Mazraoui lijkt aan het einde van het seizoen gratis de deur uit te lopen bij Ajax. De rechtsback weigert namelijk zijn aflopende contract bij de club te verlengen.

De rechtsback was misschien wel de beste man op het veld in het Abe Lenstra Stadion tegen sc Heerenveen en voormalig Oranje-international Peter Boeve heeft dan ook een plekje voor hem ingeruimd in zijn Elftal van de Week. De rapporteur van De Telegraaf verklaart: “Omdat hij in een heel goede vorm is.”

Daar voegt de oud-voetballer wel meteen aan toe: “Hij moet wel bijtekenen vind ik, anders moeten ze bij Ajax gewoon Devyne Rensch daar neerzetten. Ik vind dat je een club niet zo aan het lijntje moet houden, maar blijkbaar hebben sommige spelers tegenwoordig weinig moraal. Hij was aanvallend geweldig, speelde prima.”

Mike Verweij liet eerder weten in de voetbalpodcast van de bovengenoemde krant: “Wat je hoort, is dat clubs in Europa zeggen dat Mazraoui daar wordt aangeboden voor volgend seizoen. Transfervrij. Dus ik denk dat Mino Raiola al behoorlijk met hem aan het shoppen is en dat hij een heel interessante optie is, om zo’n door Ajax opgeleide speler gratis te kunnen ophalen. Is het niet voor de basis, dan is het voor de bank heel aardig.”

De geschiedenis herhaalt zich, want eigenlijk is de situatie van André Onana dezelfde: “Als je weet dat Mazraoui niet gaat bijtekenen, wat is dan het verschil met Onana? Ik snap de irritatie wel, maar er valt nog een heel hoop geld te verdienen met Onana. Ik denk dat je hem moet opstellen om niet heel veel geld mis te lopen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.