Voetbal4u.com

Duitsland ‘Borussia Dortmund maakt fout met Sebastien Haller’

Sebastien Haller mag zich in de belangstelling heugen van Borussia Dortmund. Hij is een optie mocht Erling Haaland bij de club gaan vertrekken.

De heren analytici van het voetbalpraatprogramma Rondo denken echter dat de Bundesliga-topclub een fout maakt als men besluit om de portemonnee te trekken voor de international van Ivoorkust. Youri Mulder begint nog positief, hij stelt namelijk dat Haller en Donyell Malen complementair zijn aan elkaar: “Malen en Haller passen wel bij elkaar.”

Desondanks vindt de oud-voetballer van onder meer Schalke 04 de Ajacied géén echte Dortmund-spits: “In de laatste jaren heeft Dortmund van die snelle types in de spits gehad. Niet echt een targetman à la Weghorst. Dat is Haller toch meer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *