Voetbal4u.com

Eredivisie ‘AZ en Feyenoord gaan strijden om handtekening van Joey Veerman’

AZ en Feyenoord gaan de transferstrijd aan om om Joey Veerman. Volgens Arnold Mühren gaan er nog altijd geruchten omtrent beide clubs.

Veerman staat al langer in de belangstelling van Feyenoord en AZ. De Alkmaarders wilden eind augustus zelfs miljoenen voor de Volendammer betalen, maar na de transfer van Teun Koopmeiners naar Atalanta Bergamo lukte het niet om tot een akkoord te komen met sc Heerenveen. In eerder stadium werden de Rotterdammers ook al meermaals genoemd.

Mühren verklaarde in het ESPN-programma
Goedemorgen Eredivisie: “Ik hoor al steeds geruchten van Feyenoord en AZ. Ik denk dat hij daar prima kan voetballen. Het is voor hem gewoon zaak om dit seizoen gewoon goed te blijven spelen en op het einde van het seizoen weer verder kijken.”

Mühren wijt de eerder afgeketste transfer vooral aan de Friese vraagprijs. Wel acht hij de kans aanwezig dat Heerenveen na dit seizoen zakt qua prijs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.