Voetbal4u.com

Engeland ‘Erik ten Hag gelinkt als nieuwe trainer van Manchester United’

De naam van Erik ten Hag valt steeds vaker bij de Engelse grootmacht Manchester United. In Manchester ligt Ole Gunnar Solskjaer zwaar onder vuur.

De Noorse oefenmeester zwaait al jaren de scepter op Old Trafford, maar heeft nog altijd geen prijs gewonnen. Na de nederlaag bij Leicester City (4-2) neemt de druk opnieuw toe. Op dit moment steunt de United-leiding hem nog wel.

In de media en op social media staat de positie van Solskjaer wel ter discussie. Fans noemen inmiddels massaal de naam van de Ajax-trainer, wiens naam ook al in de pers opduikt. Nog niet concreet overigens, maar dat zou zomaar kunnen veranderen als Solskjaer de situatie niet in eigen voordeel buigt.

Ten Hag heeft al meermaals laten weten dat een tussentijds vertrek niet aan de orde is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.